O nama

O nama

Naša priča - Kako je nastao Mopex?

 

Porodica Radaković osnovala je privredno društvo Mopex 1997 godine, a privredno društvo Mopex-BID osnovala je 2006 godine. Cilj osnivanja Mopex-bid-a je preuzimanje poslova uvoza i distribucije profesionalnih sredstava za higijenu, od Mopex-a, gde pre svega mislimo na sve tipove mašina za pranje podnih i drugih obloga, usisivača za vodu i prašinu, uređaja za pranje parom, otirača i staza za frekfetna mesta, savremenih hemiskih preparata za higijenu, dozatora za sanitarne blokove, razne vrste papirne galanterije, zatim razne manuelne opreme za rad u vršenju usluga higijene, savremena dezinfekciona sredstva, razne tzv. dezu-barijere, savremena abrazivna sredstva i td.

Na tržištu Srbije već su postojale firme, koje su se uspešno bavile uvozom i distribucijom pomenutih sredstava za higijenu,ali naš cilj nije bio da ih pobedimo u obimu izvršenog  uvoza i distribucije tih sredstava,mašina i opreme, već da kvalitetom uvezenih sredstava i opreme zadobijemo što više klijenata.

Vrlo brzo otvorili smo poslovne jedinice u Nišu, Novom sadu i Čačku i započeli sa distribucijom vrlo kvalitetnih proizvoda, renomiranih proizvođača,kao što su: Columbus, Ghibli & Wirbel , Dr. Schnell, Premiere products, 3M, Notraks, Veltia, TTS, Gojo, Purell, Paloma-Beomox, Jofel i td.

 

Ko su naši klijenti?

Osvojili smo veliki broj kupaca iz oblasti: zdrastva-bolnice i domovi zdravlja, fabrike hrane, škole i predškolske ustanove, mnogobrojni hoteli , restorani i td. Sve veći je broj i građana koji uviđaju da je bolje čistiti svoje okruženje profesionalnim hemikalijama i opremom,nego robom široke potrošnje. Efekti i brzina čišćenja nisu uporedivi.

Mopex-bid nudi svojim kupcima potrošni materijal (hemikalije i opremu) sa stabilnim i pouzdanim isporukama. Želimo da naš magacin postane zajednički magacin svih naših kupaca,odnosno da naši kupci uvide, da je bolje i jeftinije,da koriste naš magacin,nego da organizuju svoje magacine. Dovoljno je da,naši kupci,preko našeg sajta pošalju svoj zahtev (trebovanje), a naš zadatak je da im traženu robu isporučimo u dogovorenom roku,našim prevozom i po cenama,koje su povoljnije od prosečnih tržišnih.

Snabdevanje iz jednog magacina,omugućava kupcima,da znatno smanje svoje troškove.Traženu robu razvozimo (distribuiramo) po svim ,pa i najmanjim objektima, naših kupaca. Našim kupcima ne treba magacinski prostor, ne trebaju im magacioneri niti razna kombi vozila, nema potrebe da prave zalihe-jednom rečju, imaju mogućnost, višestrukog smanjenja svojih troškova.

U narednom periodu očekujemo još više klijenata, koji će nam poveriti celokupan posao isporuke i logistike savremenih srestava, mašina i opreme za higijenu, bez obzira gde se nalaze njihovi objekti na teritoriji naše zemlje.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing